SESIAPA YANG PANDAI ATAU TAHU.. PLEASEE HELP..

Assalamualaikum... hurmm.. dah lama dah try adjust, tapi tetap tak boleh. sebenarnya tak tahu nak adjuyst kat mana. sesiapa yang tahu please help..masalahnya sekarang seperti yg ditunjukkan di gambar bawah..





dalam aku punya page blog,, bila gerakkan cursor, page tu akan turun kebaawah dsn bawah dan bawah.. bila aku tengok org lain punya blog ok je.  korang boleh tengok anak panah putih tuh, bila aku gerakan dan gerakan lagi cursor ke bawah page aku akan naik sampai kat atas ndan aku tak nampak dah page tuh, nampak background gambor aku baju biru tu je.. sama jugak bila gerak ketepi.. seolah olah takda had. aku pu  paham kebapa n bagaimana nak settle masalah ni..

sesiapa yang tahu tolong bantu...huhuhu..
Post a Comment
Open Cbox