Hari Lahir yang ke 2+..... 2015. hahaha

Assalamaualaikum...
Tak ada apa yang penting pun sebebnarnya nak share. Cuma untuk mengenang dan mengingati saat-saat yang hanya sekali seumur hidup.huhuhu..

Alhamdulillah masih diberi kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur untuk menyambut hari lahir yang ke-23 ni.. Tua dah rasanya. huhuhu... Macam 3 tahun sebelum ni juga, birthday aku tarikhnya sama dengan sewaktu aku pergi lawan hoki. Kali ni sewaktu lawan hoki MASUM di Kuala Lumpur. Tak merasa nak sambut dengan 'kawan' aku. huhuhu..

Apa-apa pun kali ni lebih menarik dan meninggalkan kenangan manis juga kat diri aku. Yang pertama aku dapat hadiah. Cewahhh, tua2 baru nak dapat hadiah. apa hadiahnya??? tengok je gambar kat bawah tuh.huhuhu

 Dan yang keduanya dapat mandi ais. Hampehh betoi team mate aku.. hahaha.. lepas game lawan dengan UTM tuh waktu kumpul2 aku tak expect apa2 pun, tetiba kena siram dengan ais.. hahaha.. sejukk bohhh... lepastu deme nyanyi lagu birthday plak.hahaha... thanks la kat team mate n coach hoki usm 2015.....

Balik kg nanti in Shaa Allah kalau ada rezeki sambut sekali  lagi  dengan harith n kawan aku. hahaha....

Terharu juga dengan sesetengah kawan yang wish dekat Fb, wechat, wasap n sms,,, cikgu2 pun wish jugak..maklumlah, siapalah diri ini kan... hahaha...

Semoga impian aku tercapai.......
Saspen je aku bila tengok kotak besar.benda apa la gamaknya 'kawan' aku hantar nih..

Kad ucapan.....cantik ayatnya..hahahhahaha


Rupanya ikan la yg dihantarnya.. so sekarang aku dah ada bantal peluk.. boleh la aku batalkan hasrat nak bawak bantal peluk dr rumah..hahaha.. tq very much.

Terima kasih kepada semua yang mengenali diri ini. sesungguhnya diri ini tidak pernah melupakan walaupun seringkali diri ini dilupakan.
Post a Comment
Open Cbox