UPSI HOCKEY INDOOR OPEN 2012

ASSALAMUALAIKUM...sebenarnya even ni dah lama lepas.tapi baru kali ni aku berkesempatan untuk menulis berkaitan ni. pada 19.20 dan 21 oktober 2012 aku terpilih menyertai team usm ke pertandingan hoki  dalam dewan terbuka upsi 2012.seronok la,first time main indoor peringkat universiti.sebelum ni main atas court bola tampar je dengan court tenis je.
  aku join team B untuk pertandingan ni,.nasib tidak menyebelahi kami,kami hanya mampu sampai hingga ke peringkat suku akhir je,sedih la,dah hampir2 nak masuk separuh akhir dah.tapi takpa la,tu bukan rezeki kami, lagipun ni penyertaan pertama kami, lebih kepada pendedahan dan sebagai pengalaman.apa-apa pun..memng mnarik dapat join tournament macm ni.......semoga aku masih ada,waktu dan peluang untuk join even macam ni di lain hari dan waktu.
Post a Comment
Open Cbox